Tuesday, February 9, 2016

HADIAH TAHUN BARU CINA UNTUK LIM GUAN ENG..HUHUHUHU!!

SELASA, 09 FEBRUARI 2016
RM1.2 Billion : Rakyat Pulau Pinang Demonstrasi Di rumah Terbuka Lim Guan Eng

SEKUMPULAN individu mengadakan demontrasi di Rumah Terbuka Tahun Baru Cina anjuran Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng di Bayan Lepas hari ini dengan menuntut beliau menjawab dakwaan menerima RM1.2 bilion dari Israel. Seramai 30 peserta protes membawa plakad dengan perkataan ‘RM1.2 bilion’, di luar SPICE Arena, lapor portal New Straits Times. Ini berikutan Lim berulang kali menafikan dakwaan itu, berdasarkan kenyataan dibuat bekas ahli DAP Mohamed Razali Abd Rahman.
Bagaimanapun pemimpin protes, setiausaha NGO Persatuan Mukabuku Pulau Pinang Muhsin Lateef, dilaporkan berkata Lim mesti mengambil tindakan undang-undang terhadap Razali bagi membuktikan beliau tidak menerima RM1.2 bilion dari Israel, lapor NST. Razali, yang mendakwa beliau pernah bekerja sebagai pembantu kepada Lim berkata DAP mengambil wang dari Israel dengan balasan satu pangkalan tentera Israel akan dibina di Pulau Pinang sekiranya menang dalam pilihan raya umum 2013.
Menurut DAP Razali telah disingkirkan apabila beliau membuat dakwaan dalam media menuduh DAP menjadi sebahagian daripada “Konspirasi Kristian”.Apapun memang itulah cara DAP menyingkir ahli-ahlinya yang lantang bersuara, kritik kepimpinan ala 'gengster' mereka. Siapa kritik, mesti kena. Harap-harap melayu di Pulau Piang dah mula sedar dan mengorak langkah untuk jauhkan diri dari DAPigs....memang pig pun. Dari saya - IBM #UMNOpjutetapdihatiku#kita1hati#kekalnajib 
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...