Wednesday, May 28, 2014

BOLEH PERCAYA KE CAKAP NASIR BILAL KHAN NI?

RABU, 28 MAY 2014
BAK kata perpatah. Kalau tak ada angin takkan pokon bergoyang. Dan kalau tak buat salah mengapa harus merasa takut dan gusar. Pendedahan di bawah ini bukan nak mengaibkan sesiapa, tapi, realitinya ada dan faktanya boleh di guna pakai :

PETALING JAYA : Pelakon Nasir Bilal Khan berharap foto dia bersama dua wanita memegang bendera parti pembangkang PAS yang tersebar di internet tidak perlu diperbesar-besarkan oleh mana-mana pihak. Nasir, 54,  berkata, ia sekadar sekeping foto bersama peminat yang dirakam beberapa tahun lalu di Kedah dan tiada kaitan dia terlibat dengan parti politik berkenaan. Perkara ini tidak perlu diperbesar-besarkan. Foto biasa sahaja dengan peminat. Bagi saya tidak kiralah peminat datang daripada mana-mana parti sekalipun, jika mereka mahu bergambar dengan saya, apa salahnya. Diharap foto itu tidak memberi sebarang persepsi negatif, katanya yang dihubungi mStar Online pada petang Selasa. Sebuah portal pada Selasa memaparkan foto Nasir bersama dua wanita memegang bendera parti PAS.
Pelakon itu dikatakan dilihat seperti sedang menghadiri sebuah kempen untuk parti pembangkang tersebut. Foto tersebut membuatkan ramai berpendapat Nasir kini menyertai dunia politik. Sementara itu, Nasir berkata dia mengambil pendekatan untuk tidak menyertai mana-mana parti politik mahupun sekadar menjadi ahli kerana risau sekiranya dianggap menyebelahi mana-mana pihak. Saya memang tidak mahu menjadi ahli mana-mana parti, takut dituduh 'biars' pula. Bagi saya, sebagai seniman, kita perlu berada di tengah-tengah dan akan bersuara jika ada perkara yang tidak disenangi. Ada artis lebih suka bersuara lantang mengenai rasa tidak puas hati mereka, tetapi saya lebih senang meluahkannya menerusi karya seni lakonan yang dibawakan, tegasnya. Agak-agak korang le boleh percaya ke si Nasir ni? Lantak pi lah. Wasallam ~ IBM
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...