Wednesday, May 28, 2014

USTAZAH PAS FAILKAN CERAI ESOK. CEPATNYA CERAI, KENAPA YE?

RABU, 28 MAY 2014
PERCERAIAN memang biasa berlaku di dalam sesebuah rumah tangga. Tapi, yang ini yang terlalu glamour, mulut celupar, hentam orang sana-sini, berceramah mengalahkan 'Ustazah", tapi rumah tangga tak dapat di selamatkan. Jadikan iktibar akan al-kisah di bawah ini :

Keretakan rumah tangga pelakon Abby Abadi nampaknya tidak dapat diselamatkan lagi apabila pelakon itu akan memfailkan perceraiannya pada Khamis (esok). mStar Online dimaklumkan, Abby atau nama sebenarnya Arbaiyah Abdul Manan, 37, akan memfailkan perceraian terhadap Muhammad Noor Farhan Che Bakar, 24, di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur dekat sini kira-kira pukul 9 pagi. 

Abby dan Muhammad Noor Farhan bernikah pada 9 Julai 2013 iaitu sehari sebelum menjelangnya Ramadan. Mereka bernikah di Selatan Thailand. Terdahulu pada 17 Mei lalu Abby menulis status di laman Instagram miliknya meminta agar para peminat mendoakan keadaan rumah tangganya itu. Sebelum berkahwin dengan pemuda dari Kelantan itu, Abby pernah bernikah dengan pelakon Norman Hakim dan mereka dikurniakan tiga orang anak. Adakah Abby telah dapat tunai dari allah swt di atas keceluparanya mulutnya? Wallah'waalam ~ IBM

2 comments:

 1. Ustazah ni selalu pakai spender setopa ali tu yg laki dia bengang

  ReplyDelete
  Replies
  1. ibm~Jebon Jenglot,

   Betui le tuu...hehehehe..Ustazah HAMPEHHHH!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...