Monday, March 3, 2014

ROZITA CHE WAN MENGANDUNG?

ISNIN, 03 MARCH 2014

DUNIA HIBURAN
PETALING JAYA : Pelakon sensasi Rozita Che Wan mungkin mengandung, demikian kata suaminya yang juga seorang pelakon, Zain Saidin. Bagaimanapun, Zain, 30, berkata, sehingga kini dia masih belum lagi mendapat keputusan daripada pihak doktor dan sekiranya benar Rozita mengandung, dia menyifatkan ia sebagai sebuah hadiah hari lahir (pada 23 Februari lalu) yang terbesar pernah diterimanya. "Jeng..jeng..jeng.. Mungkin (Rozita mengandung). Nak kena buat pemeriksaan doktor dahulu jika ada 'orang baru' akan sertai kami sekeluarga atau tidak.

"Tetapi jika benar, kiranya berita itu satu hadiah buat saya dan semestinya isteri," katanya kepada mStar Online menerusi mesej aplikasi Whatsapp. Zain berkata demikian selepas ditanya mengenai apakah hadiah yang diberi oleh Rozita bersempena dengan hari lahirnya 23 Februari lalu. Bagaimanapun sehingga kini Zain tidak mengulas lanjut mengenai hadiah yang diterimanya sebaliknya lebih teruja menunggu keputusan doktor yang mungkin bakal merubah status diri sebagai seorang ayah.

"Masih terlalu awal lagi. Nanti saya beritahu jika keputusannya positif. Doakan kami," ujarnya. Zain dan Rozita telah berkahwin pada 12 Disember tahun lalu di Setia City Convention Centre, Shah Alam. Rozita juga mempunyai dua orang anak.

P/S ~ Kalau betui-betui mengandung, tahniah le Puan Rozita oii. Lepas ni kenalah selalu jaga kesihatan biar anak dalama kandungan tu sihat. Bila bersalin nanti kan senang. Berlakun-berlakun jugak. Betul tak? Wasallam ~ IBM
"TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA" 
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...