Wednesday, May 2, 2012

Azmin, Lebih Baik Berundur Sebelum Banyak Lagi yang Keluar....


Media cyber beberapa hari ini kecoh melaporkan tentang beberapa gambar yang dipercayai dirakam melalui CCTV melibatkan Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali.
Seperti biasa yang lepas-lepas, apabila berlaku sesuatu keatas diri mereka maka skrip standard yang telah dibekalkan oleh PKR akan digunakan.
Umno punya kerja
Fitnah dari Umno
Fitnah yang didalangi Umno
Anwar Ibrahim kantoi meliwat Saiful itu skrip yang digunapakai. Anwar melakukan aksi seks dengan pelacur cina itu juga skripnya. Badruamin kena tangkap khalwat pun sama juga skripnya. Semalam Azmin juga mengulangi skrip yang sama untuk menyelamatkan dirinya. Mereka ingat rakyat terlalu bodoh untuk diperbodohkan oleh mereka semua.
Semalam berbuih mulut Azmin mengatakan apa yang terjadi ketas dirinya adalah fitnah dari Umno yang tak sudah-sudah memfitnahnya.
Namun hari ini lain pula jadinya. Tiba-tiba gambar dibawah pula menguasai media cyber hari ini.
Azmin menafikan ini dirinya dan itu adalah fitnah dari Umno terhadapnya
Gambar yang tersebar hari ini menunjukkan baju yang dipakai Azmin sama seperti dalam gambar yang beliau nafikan. Jam tangan bertali hitam dipakai ditangan kiri dalam kedua-dua gambar.
Ingat Azmin dan ingat PKR, rakyat tidak terlalu bodoh untuk diperbodohkan kamu semua. Tahun 2000 kamu kerjakan MB Selangor ketika itu Tan Sri Abu Hassan Omar sehingga beliau letak jawatan. Sekarang balasan untuk kamu sudah tiba. Maka adalah lebih baik kamu letak jawatan sebelum lebih banyak gambar-gambar lain atau video yang akan tersebar.
Mengikut maklumat yang kami terima semua gambar-gambar Azmin bersama seorang wanita yang dipercayai perempuan simpanannya dirakam menggunakan CCTV . Gambar yang tersebar itu dirakam di video berkenaan. Difahamkan gambar-gambar yang tersebar itu adalah sebagai intro atau pemanas terlebih dahulu. Jika Azmin terus nafi dan nafi , banyak lagi yang akan keluar dan rakamannya dikatakan amat terang. Info yang kami dapat mengatakan apa yang terjadi keatas Azmin adalah kerja-kerja orang PKR sendiri.
Bila Ummi membuat kenyataan akhbar di TV3 malam tadi, apa lagi yang Azmin nak nafikan. Ummi kata 99.9% sah abang dia, Azmin yang didalam video tersebut. Mengaku je lah Azmin. Kalau betul bukan kamu, boleh ke buat 'sumpah lakhnat'....ada berani ke?. Itu Ummi yang cabar, bukan IBM. Apapun kita tunggu kebenarannya. ~ IBM
Terima kasih Selangor Daily.com.


DAN....TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA 

6 comments:

 1. cuba tengok jam dia pulak..mcm sama jer kan..eh..jam dia bini dia simpan laaaa...

  ReplyDelete
 2. Dulu kau kata video Annuar tu bukan Annuar. Tapi kali ni Annuar tak dapek nak tolong mu Azmin. Ko pandai2 lah nak spin lagu mane. Tapi yang jelas, gambar tu sebiji rupa mu juga. Ngaku je lah. Letak jawatan dan undur diri.

  ReplyDelete
 3. riggers,

  Memang betul pun. Sama je rupa jam dia. Kantoi le ko Azmin kali ini...

  ReplyDelete
 4. NutCrakeer,

  IBM yakin memang dia (Azmin). Kalau dia tak ngaku...byk lagi yg akan keluar. siap le ko Azmin..

  ReplyDelete
 5. Jawapan "Copy &Paste" Konsipirasi UMNO.

  ReplyDelete
 6. hangkedee,

  Yang suka "Copy & Paste" tu adalah Pakatan Haram, seperti PKR dan kuncu2nya...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...