Tuesday, July 15, 2014

LANGKAH KAJANG : RAFIZI PONDAN GUNA AZAN SEBAGAI 'BUDAK SURUHAN'

SELASA, 15 JULAI 2014

LAGI KRISIS DAN KEMELUT DALAM PARTI KELENTUNG RAKYAT....
LAGI TEMBELANG RAFIZI PONDAN DI BONGKAR. PATUTLAH RAMAI AHLI-AHLI PKR MAHU RAFIZI PONDAN MELETAKKAN JAWATAN SEBAGAI PENGARAH STRATEGI PKR DAN KELUAR TERUS DARI PKR. RUPA-RUPANYA DIA ADA BUDAK SURUHAN. TAPI...SAYANG LANGKAH KAJANG YANG DI REKA-CIPTA OLEH RAFIZI BUKANLAH LANGKAH KANAN, MALAH PKR TERUS BERGOLAK DAH KUCAR-KACIR DIBUAT OLEH SI RAFIZI PONDAN NI. TERIMA KASIH KEPADA BEKAS KETUA WANITA PKR YANG MENDEDAHKAN TEMBELANG SI RAFIZI YANG TETERA DI BAWAH. BACA JANGAN TAK BACA : 

PENGARAH Strategi Parti Keadilan Rakyat (PKR), Rafizi Ramli didakwa telah menjadikan Pengerusi PKR Terengganu, Azan Ismail sebagai 'budak suruhan' bagi menjayakan 'Langkah Kajang'. Bekas Ketua Wanita PKR, Aminah Abdullah berkata, Azan telah diarahkan oleh Rafizi untuk menangkis cabaran yang dibuat oleh Presiden Parti India Bersatu Malaysia (MUIP), Senator Datuk Seri S. Nallakaruppan agar Presiden PKR, Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail menyatakan pendirian tentang kedudukan Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, Rafizi dikatakan takut jika ahli-ahli PKR mengetahui tentang percaturan 'Langkah Kajang' dan permainan sebenar politik Dr. Wan Azizah yang berhasrat untuk menjadi Menteri Besar Selangor.

Rafizi telah berjaya mencetuskan perbalahan yang amat ketara antara Abdul Khalid dan Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali melalui Langkah Kajang," katanya dalam kenyataan di sini hari ini. Sehubungan itu, beliau mendesak Dr. Wan Azizah membuat kenyataan akhbar untuk menyatakan pendiriannya tentang kedudukan Abdul Khalid sebagai Menteri Besar Selangor. Aminah menambah, Azan juga tiada kredibiliti untuk mempersoalkan kedudukan Nallakaruppan sebagai Presiden MUIP memandangkan beliau hanya 'budak suruhan' Rafizi.
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...