Monday, March 19, 2012

'Anwar Takut Raja Petra Bocor Rahsia' ~ TPM


(Bernama) - Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menyifatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai penakut kerana meminta penganjur forumWikileaks mengeluarkan nama Raja Petra Kamarudin (RPK) dari senarai peserta forum itu.
Muhyiddin berkata, keengganan ketua pembangkang itu untuk berdepan dengan pengendali portal Malaysia-Today menunjukkan bahawa Anwar bimbang Raja Petra akan membocorkan segala rahsianya.
"Dia (Anwar) hanya sanggup berdepan dengan orang asing tetapi tak sanggup berdepan dengan Raja Petra. Raja Petra sudah mencabar dia berkali-kali, nampaknya mungkin kerana dia takut berhadapan dengan Raja Petra yang pernah menjadi penyokong kuat beliau (akan) membocorkan rahsia-rahsianya.
"Jadi, kalau Anwar betul anak jantan, dia patut ke depan dan tak harus bimbang, jangan takut sangat apa yang disebut Raja Petra, malahan cabaran yang dibuat oleh Raja Petra tak disahut, mungkin (ada) sesuatu yang beliau (Anwar) nak selindung dari orang ramai," katanya kepada pemberita selepas melancarkan jentera pilihan raya UMNO Wilayah Persekutuan di Stadium Tertutup Titiwangsa di sini hari ini.
Forum yang berlangsung semalam di Kent, England bagi membincangkan senario politik global itu turut mempertemukan pangasas laman web WiliLeaks Julian assange dan Anwar menerusi komunikasi Skype.
p/s : IBM Kata, "memang, memang betui Anwar bukan anak jantan dan tak ada telo. Semua orang tahu, rakyat tahu cuma penyokong tegarnya yang banggang lagi tolol tu saja yang mengikhtirafkan Anwar sebagai anak jantan dan hero mereka. Tapi, sebenarnya Anwar seorang yang pengecut nak mampus. IBM setuju dan sokong 100% akan kenyataan TPM. Anwar takut dan tak berani berdepan dengan Raja Petra Kamaruddin (RPK) kerana takut segala rahsianya bocor. Segala bapak rahsia tentang Anwar ada dalam poket RPK. Itulah sebab Anwar minta supaya nama RPK dikeluarkan dari peserta forum tersebut. IBM tak sabar nak tunggu RPK londehkan seluar Anwar, biar rakyat semua tahu cerita dan siapa Anwar yang sebenarnya."

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...