Saturday, March 23, 2013

72 ANGGOTA, PENYOKONG PAS SERTAI UMNO, PAS HANCUS!!IBM Kata : Ini bukan rekaan, ini bukan gimik pilihan raya, tapi, ianya realiti yang mana penyokong-penyokong kuat harus terima kenyataan bahawa PAS bukanlah parti Islam, Pas bukan parti yang memperjuangkan agama Islam, tapi, Pas hanyalah sebuah parti politik yang bertopengkan agama dan sedang di perkuuda-kudakan oleh rakan sekutunya, DAPig.

Di atas sebab itu, dah rami ahli-ahli, penyokong sudah hilang kepercayaan terhadap Pas. Juga dasar perjuangan Pas sudah lari dari landasan yang sebenarnya. Jestru, tak hairanlah semakin ramai yang meninggalkan Pas, memasuki Umno. Mereka begitu selesa bersama Umno, kerana Umno memperjuangkan hak-hak orang-orang Melayu, dan segala janji ditunaikan.


Seperti berita dan gambar di atas, insyallah, negeri Kedah akan berwajah baru selepas PRU-13 nanti,  kerana Barisan Nasional (BN) akan mermpas kembali Kedah dari tangan Pas. Itu adalah kehendak dan permintaan dari rakyat Kedah sendiri. Insyallah. Wasallam.TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...