Sunday, March 10, 2013

'JANGAN BIAR TERUS ROSAK'


PESANAN DARI TUNKU AZIZ BUAT ORANG UTARA BETAPA BAHAYNYA PEMBANGKANG :


Rakyat khususnya kaum Cina tidak boleh membiarkan pakatan pembangkang terus mentadbir negeri ini kerana mereka akan mendatangkan lebih banyak 'kerosakan'. Bekas Naib Pengerusi DAP, Tunku Abdul Aziz Tunku Ibrahim berkata, mereka tidak boleh lagi memperjudikan nasib mengharapkan perubahan besar yang kononnya akan dibawa oleh pembangkang kerana itu hanya janji-janji kosong.

Menurutnya, jika mereka terus membiarkan pembangkang memerintah, beliau percaya rakyat akan menyesal apabila tiba masanya nanti. "Fikir betul-betul. Jangan percaya perjanjian daripada pembangkang. Kalau percaya cakap mereka, Pulau Pinang akan rosak "Janganlah sampai kita putih mata kerana jika sudah sampai tahap itu, kita semua sudah habis," katanya ketika berceramah di Jalan Perak di sini malam tadi.

IBM Kata : Memang benar apa yang Tunku Aziz cakapkan tu, Negeri Pulau Pinang akan terus roasak, hancur kalau dibiarkan pembankang terus menerajui negeri Pulau Pinang. Begitu juga kerajaan pusat. Lingkup dibuatnya nanti. Maka, di PRU ke-13 nanti, apa perlu anda semua buat?......faham-faham je maksud IBM ni ye.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...