Thursday, March 21, 2013

TERUK BETUI SI FAREEZ NI...KENAPA CAKAP CAM TU PADA KAK WAN??..TAK BAIK TAU!!..

TIBAI Cabar Wan Azizah Pecat Mohd Fareez


SAMADA Wan Azizah sambut cabaran yang dibuat oleh Mursyidul Am Kelab 'Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI), Muhammed Zahid Md. Arip, bukanlah isunya yang sebenar. Tapi, kini tembelang Wan Aziziah sebagai Presiden PKR terserlah dan dia telah menunjukkan belang, siapa dia yang sebenarnya. Rupa-rupanya Kak Wan Jijah ni cemburu orangnya. Setiap gerak dan langkah Anwar di intip. Tapi, kenapa Kak Wan Jijah tidak boleh kawal dan tak dapat kesan bila Anwar buat kerja dia tu...ehmmm...ehmmm..faham-faham je lah. . 

Kata Anwar di intip, tapi, bolos jugak. Licik, memang licik si Nuar ni. buat masa ini Kak Wan tengah bengang habis kat Mohd Fareez, Setiausaha Politik kepada AhlimParlimen Ampang, Mak Lampir@Zurida Kamaruddin. Apa tidaknya, Kak Wan cemburu bebeno pada Mohd Fareez kerana beliau begitu rapat dan intim sekali dengan suami Kak Wan, Anwar Ibrahim. Oleh kerana terlalu cemburu, Kak Wan telah menulis sepucuk surat ditujukan kepada Mohd Fareez yang berunsurkan satu ugutan.

Lantas, Mohd Fareez telah membuat laporan polis kerana mendakwa dirimya dan ahli keluarganya telah diancam selepas pendedahan sepucuk surat bertarikh 3 Mac lalu. Sementara itu, Mohd Fareez dikatakan telah memburukkan nama  parti PKR kerana beliau secara terang-terang mengatakan Kak Wan Jijah tidak layak memimpin PKR kerana Kak Wan sendiri tidak boleh bertanding kerusi Parlimen. Persolannya, kenapa sampai sekarang Kak Wan berdiam diri, membisu seribu bahasa?? Inilah yang membuatkan Mursyidul Am TIBAI, mencabar Kak Wan memecat Fareez dari parti kerana beliau telah mencemarkan nama parti. So, Kak Wan ada berani ke?..Gaduh, gaduh le korang. Rakyat pun dah meluat tengok perangai dan kerenah korang . Muga korang akan tumpas dan lunyai di PRU ke-13 nanti. Wassllam ~ IBM


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...