Saturday, March 16, 2013

POLIS GELEDAH SUARA KEADILAN!!CHERAS: Pejabat akhbar rasmi PKR, Suara Keadilan hari ini didatangi kira-kira enam anggota polis dipercayai ada kaitan dengan kenyataan membabitkan Naib Presiden parti itu, Tian Chua berhubung insiden pencerobohan di Lahad Datu. Tian Chua sebelum ini dilaporkan menyatakan insiden pencerobohan bersenjata oleh tentera Sulu adalah 'sandiwara' Umno. Keenam-enam anggota polis itu tiba pada jam 10.15 pagi dan memaklumkan bahawa mereka mempunyai waran geledah kepada kakitangan akhbar itu.

Bagaimanpun, kakitangan Suara Keadilan memberitahu agar anggota keselamatan itu berurusan dengan peguam mereka, Latheefa Koya terlebih dahulu sebelum memulakan penggeledahan."Polis ada menghubungi dengan peguam. Kemudiannya mereka beredar daripada pejabat Suara Keadilan," kata jurucakap Suara Keadilan. Selepas 20 minit melakukan siasatan, polis beredar tanpa mengambil apa-apa dari pejabat itu.

IBM Kata : Lucutkan saja kerayataan Cina bodoh seko ni. Tak bebaloi pun simpan dia lama-lama kat negara ini. Satu sen pun tak ada harga. Tangkap je si Tian Chua ni dan campak ke dalam kolam buaya. Selesai masaalah. Hehehehe...

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...