Thursday, March 14, 2013

ANWAR KANTOI LAGI!!. WIKILEAKS DEDAH PENGLIBATAN BELIAU INSIDEN LAHAD DATU !!

RM6 juta adalah sebahagian kos yang dibelanjakan oleh SUARAM untuk membiayai pengganas Kiram yang menceroboh Sabah dan membunuh enam orang anggota keselamatan negara. Tanpa bantuan kewangan pengganas ini sudah pasti tidak akan mampu membeli senjata yang moden kerana harganya yang sangat mahal. 
Siapa yang pernah berkhidmat di SUARAM? 


M-16, M-14 – Rifle untuk penembak tepat, Light Machine Gun – LMG, General Purpose Machine Gun – GPMG, M203 – grenade launcher, AK47, Bom tangan (dipercayai dimiliki kumpulan berkenaan), Rocket Propelled Grenade – RPG (Anti kereta kebal) antara senjata yg dipercayai di gunakan oleh pegganas ini. “Ini kerana rifle penembak tepat yang paling murah pun dikatakan berharga RM60,000 satu unit. “Malah ada yang mencecah harga RM200,000 ke RM300,000 dan sehingga lebih RM1 juta (jarak tembakan melebihi 5 kilometer).,” lapor laman itu lagi.

Sebelum ini telah terdedah beberapa bukti penglibatan Anwar dalam kes di Lahad Datu. Ianya bukan tuduhan rambang tetapi berasaskan laporan perisikan dan olahan daripada media asing (baca sini).

Penglibatan Anwar, Tian Chua dan Sivarasa makin hari makin terdedah, penafian dan diversi isu digarap dan dilemparkan seluas mungkin. Matlamat Anwar hanya mahu mengkambing hitamkan pengganas Sulu semata-mata mahu membuktikan bahawa negara tidak selamat dibawah pemerintahan BN.

Terkini Wikileaks mendedahkan bahawa Nur Misuari telah merancang untuk menyerang Sabah seawal 2007. Setelah mendapat bantahan daripada pentadbiran Tun Abdullah Badawi pada ketika itu,Nur Misuari telah membatalkan hasrat beliau untuk menyerang Sabah.


Senyuman dua ekor Syaitan yang bertopengkan manusia


Maklumat yang didedahkan oleh juga menyatakan Anwar mempunyai hubungan yang rapat dengan Nur Misuari. Malah turut mendedahkan Anwar beberapa kali mengadakan pertemuan dengan Nur Misuari.

Lihatlah betapa sialnya muka si Nuar ni
Mengapa Sabah begitu penting ?Sabah mempunyai simpanan minyak dan gas yang menyamai Kuwait. Dianggarkan pada tahun 2011 Sabah mempunyai simpanan minyak sebanyak 1.5 billion tong dan simpanan gas sebanyak 11 trillion kaki padu, dengan dua telaga minyak yang baru di jumpai di perairannya.

Buat masa ini Sabah mempunyai 15 buah telaga minyak yang menjana 192,000 tong sehari bersamaan RM53 juta sehari. Kekayaan Sabah ini mampu menarik sesiapa sahaja untuk cuba mendapatkan Sabah. Patutlah Anwar menyanyi dan sebut "Sabah Nak Hilang"?


IBM Kata : Terlalu desprate Anwar ni. Elok beno kerajaan mengambil tindakan si anak haram jadah ni dan kuncu-kuncunya. Kepada pembaca di luar sana, tolong heboh-hebohkan perkara ini kerana masih ramai rakyat diluar sana yang keliru akan isu pencerobohan Lahad Datu. Dalam hal ini, kita kena berani, bersatu bagi membantu kerajaan menamatkan pencerobohan lanun-lanun Sulu dan mengheret mereka-mereka yang terlibat (pembangkang) ke muka pengadilan. Negara akan aman tanpa si pengkhianat bangsa, agama dan negara.

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...