Friday, March 8, 2013

RPK DEDAH SURAT RAHSIA TENTANG WAN AZIZAH..KANTOI HABISS!!


AIDCNews ~ 07/03/2013 ~ Raja Petra Kamaruddin (RPK) melalui lamanya, malaysia-today.net semalam mendedahkan seoucok surat tentang Presiden PKR, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail. "Adakah ini langkah Azmin atau kes liwat III,? soal RPK yang beranggapan surat itu mempunyai dua maksud iaitu pertama, langkah Timbalan Presiden PKR, Azmin Ali berpakat dengan kroninya, Zuraida Kamaruddin untuk menmatka karier politik Wan Azizah dan anaknya, Nurul Izzah.

Atau, kedua berlaku sekali lagi kes liwat III, selepas kes liweat II membabitkan Mohd Saiful bukhari Azlan dan kes liwat I membabitkan Azizan Abu Bakar dan Sukma Darmawan Samsitaat Madja. "Walau bagaimanpun, surat ini nampaknya adalah satu cubaan untuk menjatuhkan kem Anwar keseluruhan - ayah, ibu dan anak perempuannya. Mari kita lihat apa perkembangan sekanjutnya, dalam tempoh beberapa jam berikutnya sebelum kita dapat membuat satu kesimpukan", kata PRK lagi.

Jambu Orangnya
Surat yang disiarkan RPK ditulis oleh MOHD FAREEZ KAMAL INTIDZAM (gambar), nombor kad pengenalannya 890625-10-5273 berjawatan sebagai Setiausaha Politik Zuraida Kamaruddin. Ditulis pada 4 Mac, ditujukan kepada Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang dan salinan kepada Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat dan Pengerusi DAP, Karpal Singh.


Dalam surat bertulis tangan itu, penama memohon campur tangan Presiden Pas agar menasihati Wan Azizah supaya berundur dari jawatan Presiden PKR menjelang Plihan Raya Umum ke-13 (PRU13). Penama turut mendedahkan Wan Azizah mempunyai sikap pelik terhadap dirinya, iaitu cemburu apabila dia dilihat rapat dengan Anwar. Nurul Izzah Anwar juga mempunyai sikap yang sama seperti ibunya.

Sila baca surat itu selengkapnya di bawah:


IBM Kata : Boleh baca tak korang semua, jelas tak?....kalau tak jelas, pi pakai cermin mata yang mahal sikit. Cerita ni agak hot sikit. Dan, bayang-bayang kehancuran Parti Keadilan Rakyat kian terserlah. Mudah-mudahan, kerana amanlah negara kita tanpa Pari Kelantung Rakyat ni (PKR).

TERIMA KASIH KERNA SUDI MEMBACA
Comments
0 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...